Båtmotorstölder i Norrtälje

Båtmotorstölder i Norrtälje

Category : Uncategorized

Idag, den 5 maj 2020, rapporterar polisen i Norrtelje Tidning om ökande båtmotorstölder i Norrtälje. Bland annat kan man läsa att ”Antalet stölder av båtmotorer har i år ökat med hela 175 procent i Norrtälje kommun” Från styrelsen påminner vi därför om att vi alla behöver hjälpas åt med att försvara för tjuven så mycket som möjligt:

  • Säkerställ att båtar, båtmotorer har så bra låsanordning som möjligt och komplettera gärna med startspärr, larm eller spår-sändare för att försvåra ytterligare. Inte sällan försvinner även värdefulla handverktyg från förråd i samma område som båtmotorer stjäls.
  • Hjälp till att ha koll på okända personer i området. I förekommande fall – tipsa polisen på 114 14.
  • Rapportera brott så fort som möjligt och var så detaljerad som möjligt. Pågående brott rapporteras alltid till 112.

Gunnar Berg
Bryggansvarig i styrelsen