Hoppa till innehåll

Fiber och utskick från Norrtelje Energi

I förra veckan gick ett utskick ut från Norrtelje Energi om att teckna avtal om fiberanslutning. Det är oklart om detta gått ut till alla på Håtö eller bara de som lämnat intresseanmälan för fiber från Norrtelje Energi. Har man det och fortfarande önskar fiber från Norrtelje Energi skall man skriva under och skicka in detta bindande avtal. Har man inte anmält intresse men ändå fått avtalet kan man förmodligen anse detta som en beställning.

Ett tips är dock att kontrollera om man (eller en tidigare ägare av ens fastighet om man just köpt) redan anmält till endera IP Only eller Norrtelje Energi. Att av misstag teckna avtal med båda levernatörerna kan bli dyrt. Avtalen är svåra att komma ur när man väl tecknat sig.

Det senaste jag hört är att båda levernatörerna kommer leverera till alla som önskar. Norrtelje Energi håller på med installationen och väntas leverera under/efter sommaren. IP Only har lovat leverans senast december 2017, men de måste teckna avtal med föreningen för att få tillstånd att gräva.

Jag kommer under veckan kontrollera hur status är med både IP Only och Norrtelje Energi och komplettera denna information.