Hoppa till innehåll

Gå med i grannsamverkan

Jag läste precis ett inlägg på Facebook om inbrott här på Håtö. För några år sedan startade jag en grupp i tjänsten Safeland som heter ”Håtö grannsamverkan”. Safeland är en app som man laddar ned från Google play eller Appstore. Man ansluta sig sedan till grupper – i detta fall Håtö grannsamverkan – så kan man via meddelanden och information både från Polis och från andra medlemmar hålla koll och varna/upplysa varandra i området om händelser och också nå fastighetsägare om man till exempel ser att ser att en ruta är trasig.

Vi bor permanent på Håtö och är ofta ute med hundar i området. Det finns fler fastighetsägare som ofta är här och om vi blir många i gruppen kan vi hjälpas åt att hålla koll.

Ställ gärna frågor här så ska jag försöka besvara dem.

Länk till Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.trygve.android
Länk till Appstore: https://apps.apple.com/se/app/safeland-tidigare-trygve/id971232354

 

Hälsningar

Rickard Engberg
rickard@engberg.io