Hoppa till innehåll

Håtö tomtägareförenings årsmöte 2020

Håtö tomtägareförenings årsmöte 2020 hålls den 12 mars.

Tid: Från kl 18.00 serveras kaffe och mötet börjar sedan 18.30.
Plats: Som vanligt är vi i aulan på Solna gymnasium Råsundavägen 80.


Till medlemmarna i Håtö tomtägarförening

Hej,
Även i år vänder jag mig direkt till er medlemmar med en önskan om att få träffa er på vårt årsmöte. Till förra årets möte kom 80 medlemmar vilket var en glädjande ökning från åren innan. Jämfört med i fjol, då Alfrida härjat, ser vi i år fram mot ett lugnare årsmöte. Även om vi inte har några stora frågor att ta ställning till så är förvaltningen av våra gemensamma marker, bryggor och byggnader viktiga frågor som kräver en god dialog mellan medlemmarna och styrelsen.

Viktiga frågor på årets möte är förvaltningen av föreningens kapital och skötseln av våra allmänningar. Vi i styrelsen uppfattar att det finns andra önskemål om skötsel av allmänningarna än tidigare. Det blev tydligt när vi beslutade om inriktningen i den nya skogsvårdsplanen. Vi ser också att det finns olika uppfattningar om vad vi medlemmar själva ska bidra med, när det gäller skötsel av allmänningarna, och vad vi ska anlita entreprenörer till. Ju mer vi anlitar entreprenörer, desto högre blir kostnaderna och vi ser redan nu att medlemsavgiften inte täcker kostnaderna vi har för förvaltningen idag. Medlemsavgiften har trots det glädjande nog kunnat hållas oförändrad under många år och kommer kunna vara det något år till tack vare intrångsersättningarna vi fått från VA och fiberutbyggnader men vi närmar oss en höjning.

Jag ser verkligen fram mot att träffa er på årsmötet.

Vänliga Hälsningar,
Lars-Göran Uddholm Ordförande


Handlingar till årsmötet finns nedan:

Inga motioner till tomtägareförenings årsmöte har inkommit. (Motioner ska vara styrelsen tillhanda före januari månads utgång).