Sökes – Musikant till årets midsommarfirande på Haget!

Sökes – Musikant till årets midsommarfirande på Haget!

Category : Uncategorized

I år planerar vi för att återuppta det traditionella midsommarfirandet på Haget. Liksom många tidigare år hoppas vi på ett gott samkväm med släkt, vänner och grannar. Mycket kommer att bli sig likt, med majstångsresning, med lekar och dans på dagen och till kvällens underhållning får vi åter dansa loss till den mycket uppskattade bandet T4-2.

Men, vi har tyvärr ännu lyckats hitta en musikant som kan underhålla och leda dansen runt midsommarstången. Föreningen söker därför med ljus och lykta efter en eller flera musikanter som kan spela traditionell midsommarmusik. Om du kan ställa upp eller om du känner någon är ni hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse. Förutom en fantastisk möjlighet att få sprida sång och glädje kan du även se fram mot en liten arvodering.

Intresserade uppmanas att höra av sig direkt till föreningens ordförande Lars-Göran Uddholm på lars-goran@uddholm.se eller telefon 0705-675 650.