Hoppa till innehåll

Nya platser finns på B-bryggan

  • av

Förlängning av B-bryggan

I enlighet med HTFs årsmötesbeslut kring budget för förvaltning av bryggor och i enlighet med förvaltningsplanen, fastställd av styrelsen, har en förlängning av B-bryggan genomförts i syfte att utöka antalet bryggplatser för större och mer djupgående båtar.

Är du intresserad av en båtplats på denna brygga – kontakta bryggbasen Hasse Grytter 076-209 76 17.

Notera att Y-bom ligger utanför föreningens ansvar och måste anskaffas och monteras av bryggplatsinnehavaren. Bryggplatsinnehavarens och bryggbasens ansvar är vidare beskrivet i bryggplatsreglerna som även finns på HTFs hemsida.

Med vänlig hälsning

Gunnar Berg                                                            Hasse Grytter
Bryggansvarig i Styrelsen                                     Bryggbas B-bryggan